Not known Factual Statements About МЕРКЕЛМного често писаните закони на дадена държава се променят под натиска на обществото, така че да не влизат в противоречие с неписаните закони, с вътрешното чувство за справедливост, трупано и предавано през поколенията. Мога уверено да твърдя, че голяма част от обществото не познава и не се ръководи в оценката си за събитията от друго, освен от десетте божи заповеди.

Заедно – вие не сте конкуренти, вие сте хора с общи цели, общи ценности, общо бъдеще, затова и борбата ви е обща. Само заедно можете да строшите оковите на капитализма и да извоювате правата си. Не се страхувайте да заплашвате, така както вас ви заплашват. Стачкувайте, саботирайте работата, когато се чувствате експлоатирани, търсете връзка със синдикални структури, станете част от тях, сами ги създавайте. Борете се, вашата сила е във вашето обединение.

Разбира се, и по отношение на водата има редица икономически изгоди, които се явяват второстепенни последици от първостепенно значение. Например, вие можете да развиете бизнес с бутилирана вода от зоните на фракинга, която да продавате на световните пазари, изтъквайки нейната животворна сила.

Бъзикилийкс – Истината такава, каквато можеше да бъде!?

Учените от Националното географско дружество са достигнали след задълбочени изследвания до изненадващия извод, че най-древни измежду всички нации, населяващи в момента Земята, са българите. Откритията, които въпросните учени направили по-време на своите проучвания, са потресаващи. Според тях българите са построили шест от седемте чудеса на света – изключение прави само Великата китайска стена, но тя е била построена за защита от българите. Всички египетски фараони са били българи, както и Александър Македонски, Наполеон, Юлий Цезар, Ханибал, Аристотел, Сократ, Соломон и Исус Христос, а сега и Дилма Русеф.

– Все пак не смятате ли, че взимането на средства от реалната сфера и инвестирането им във виртуалната би се отразило пагубно върху някои социални слоеве на обществото, какъвто е случаят на работещите в БДЖ и на тези, ползващи железопътния транспорт, и дали това отново не би рефлектирало негативно върху образа на правителството?

Страшна ли е революцията? Да страшна е! Особено тогава, когато е назрял момента тя да се състои. Но кога идва този момент – Тогава когато не можете да различите управляващите от мафията. Тогава, когато тези които са призвани да въздават правосъдие извършват престъпления. Тогава, когато законите се прилагат съобразно тежестта на кесията, а не съобразно тежестта на прегрешението. Тогава, когато затворите са пълни с кокошкари, а улиците с мафиоти. Тогава, когато на народа се казва, че не разбира, че не е компетентен, че не знае какво иска и затова само трябва да слуша и да изпълнява. Тогава когато интересите на обществото, са поставени в подчинение на интересите на парите. Тогава когато работодателите четат законите така, както дявола чете евангелието.

Те не могат да направят разлика между собствено и наложено мнение, а това е много опасно. Тези хора, чийто разум е изцяло корумпиран, те не живеят свой живот, дори не би могло да ги квалифицираме като хора, а по-скоро бихме ги определили като зомбита.

Това е една get more info огромна лъжа. Не е нужно да работите за жълти стотинки, за да просперирате, това е невъзможно, това е противоречие. По-скоро някой иска да ви продаде като роби. Ако работодателят ви иска да е конкурентоспособен, той трябва да реинвестира печалбата си в нови технологии и в обучение на персонала, а не в хотели, палати, коли и любовници. Ако държавниците искат да развиват икономиката, трябва да инвестират в образование, образование и пак образование, в развитието на модерни технологии.

Защо няма закон за фалита на физическото лице? Защо държавата, която е обществено образование, служи на различни бизнес структури и дава милиарди за тяхното подпомагане и спасение, а отделният човек и обществото превръща в роби

Развитието на науката и техниката изигра лоша шега на капиталистите. Те не разбраха, че колкото повече спадаше необходимостта от човешки труд, толкова повече спадаше и ролята на парите в обществото. Парите служеха все още само на тия, които работеха, но техният брой намаляваше, докато производителността се увеличаваше. Всяка нова иновация, която изземваше необходимостта от човешка дейност, бе нов удар върху значението на Парите. Капиталистите искаха да продължават да трупат капитал, но някак си не осъзнаваха, че като изхвърлят хората на улицата това не е възможно да се случи.

Listed here I will share with you Portion of my observations, gathered through the explorations I created with my ship “The Wanderer” Among the many considerably less recognised aspects of the Broad Cosmos.

Под заглавието “Няма по-прост народ от българския” той публикува своите впечатления, опит и разочарование от грешката да си купи имот в нашата страна:

Да не забравяме и факта, че по света всеки ден гърми по една ядрена централа и нищо не може да гарантира, че утре няма да гръмне и вашата, затова ви призовавам в най-скоро време да затворите и Козлодуй. Аз подкрепям думите на вашият президент относно методите за компенсиране недостига на енергия от спирането на атомните ви проекти чрез саниране и енергийна ефективност и вярвам, както се изрази той, че вие можете да наблегнете на възобновяемите източници на енергия, като си поставите соларни клетки на терасите и ги захранвате с блясъка в очите си, както и ветрогенератори, които да захранвате с вятъра в главите ви.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *